AstroGuru: Palmistry, Horoscope, & Tarot Astrology

Steknite uvid u ono što vas očekuje s AstroGuru, jedinstvenom aplikacijom za čitanje dlanova gatare koja vam pruža astrološka predviđanja (djotiš) putem besplatnog dnevnog horoskopa, hiromantije i čitanja tarot karata. Nudimo svakodnevna personalizirana horoskopska proročanstva i horoskope za cijeli tjedan. S više od 15 milijuna instalacija, AstroGuru je jedina astrološka aplikacija koja vam pruža najbolje od čitanja dlanova zapravo skeniranjem dlana. Ne postoji bolja aplikacija za astrologiju, hiromantiku, Kundli, čitanje tarot karata i horoskop od nas.

Znajte o svojoj sreći (bhavishya) na osnovu svog rođendana (rashifal) i putem dlanova (hastrekha). AstroGuru koristi naprednu tehnologiju obrade slika za izračune u svim očitanjima i kartama dlanova. Naša su predviđanja utemeljena sa drevnim vedskim metodama poznatih indijskih gurua, baš kao što su bila i Nostradamusova.

Jesu li astrološke zvijezde usklađene u moju korist? Hoće li se moja karijera vinuti? Trebam li se usredotočiti na svoje zdravlje? Hoću li imati sretan bračni život? Instalirajte aplikaciju da biste znali odgovore na sva pitanja o bogatstvu, karijeri, vezama, braku, kundlima i još mnogo toga.

KLJUČNE ZNAČAJKE:

★ Horoskop i astrologija: Nikada nemojte izaći nespremni s našim sveobuhvatnim dnevnim horoskopom koji prikazuje predviđanja za cijeli tjedan. Aplikacija pokriva sve horoskopske znakove zodijaka (rashi):
Ovan
Bik horoskop
Blizanci horoskop
Rak horoskop
Lav horoskop
djevica horoskop
Vaga horoskop
Škorpija horoskop
Strijelac horoskop
jarac horoskop
vodenjak horoskop
Ribe horoskop

★ Palm čitanje: rasplesti svoju sudbinu poznavajući tumačenje 3 glavne linije srca, glave i života u hiromantija pomoću naše poznatu Hiromantija skenirati. Čitanje linija srca objašnjava ljubav, prijateljstvo i brak, a čitanje dlanova glavom usredotočeno je na karijeru, uspjeh, bogatstvo. Životna linija daje razumijevanje zdravlja i energije. Samo skenirajte dlan i dopustite aplikaciji da pročita vaše dlanovske linije kako bi otkrila vašu osobnost, sudbinu i bogatstvo. AstroGuru je najbolji čitač dlanova na Play trgovini.

★ Čitanje tarot karata: neka vaša tarot karta čita o ljubavi, vezama, financijama, zdravlju itd. Jednostavno odaberite svoju karticu i potražite tarot namaze za vodstvo. Pročitajte svoj dnevni tarot, ljubavni tarot, zdravstveni tarot, novčani tarot i čitanje s jedne karte. Oracle of Tarot rječito govori kroz našu palubu. Pitajte za sutra već danas!

★ Skrivene kvalitete: Saznajte o svojim skrivenim kvalitetama na temelju svojih astroloških zvijezda (nakšatra). Shvatite snage i slabosti svog zodijaka.

★ Ljubavna kompatibilnost: Zbunjeni ste ako ćete se vi i vaš budući partner dobro podudarati s brakom? Želite li vidjeti koliko ste kompatibilni sa svojim supružnikom? Reagiraju li drugačije u određenim situacijama? Otkrijte osobine zodijaka vašeg partnera i pogledajte koliko se dobro slažu vaši horoskopski znakovi.

★ Dnevni citati: Uključite um i dušu klasičnim citatima koji uključuju autore iz vijeka, s pametnošću, mudrošću i riječima koje nadahnjuju.

★ Kundli: Kundli ili vedska karta generira se prema položajima zviježđa na temelju rođendana, vremena i mjesta osobe.

★ Regionalni horoskop: Gatare dostupni na lokalnim jezicima, uključujući hindski, tamilski, kanadski, španjolski, portugalski, talijanski, arapski, kineski, perzijski, japanski, turski, ruski, njemački, korejski i francuski.

Astrološka znanost može vam pomoći razumjeti odnos koji dijele horoskopski znakovi para. Provjerite ljubavnu kompatibilnost s partnerom na temelju vaših horoskopskih znakova. Horoskop nudi savjete za ublažavanje nesretnih aspekata veze.

🇮🇳 IZRADENO U INDIJI sa ❤️

USKORO
• Godišnji horoskop: Horoskop za zodijak za 2020. godinu pokrivat će informacije o kundli kartama, sretnom vremenu i oprezu protiv nesretnih događaja.

• Konzultacije: Zatražite savjete od vedskih pandita i gatare za pitanja o vašoj sudbini, ljubavi, kundlima, bogatstvu i bračnom životu.

Pravila o privatnosti:
http://www.astroguruweb.appspot.com/privacy/policy.html

Nabavite s Google Playa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *