Disclaimer

Izjava o odgovornosti za Ipadappsdude

Ako vam trebaju dodatne informacije ili imate bilo kakvih pitanja u vezi s izjavom o odricanju odgovornosti naše web stranice, slobodno nas kontaktirajte e-poštom na starjobpk@gmail.com.

Odricanje odgovornosti za Ipadappsdude

Svi podaci na ovom web mjestu – http://bitjobs.net – objavljeni su u dobroj namjeri i samo u opće informacije. Ipadappsdude ne daje nikakva jamstva o potpunosti, pouzdanosti i točnosti ovih podataka. Sve radnje koje poduzmete na podacima koje pronađete na ovom web mjestu (Ipadappsdude), strogo je na vlastiti rizik. Ipadappsdude neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke i / ili štete povezane s korištenjem naše web stranice.

Na našoj web stranici možete posjetiti druge web stranice slijedeći hiperveze do takvih vanjskih stranica. Iako se trudimo pružiti samo kvalitetne poveznice do korisnih i etičnih web stranica, mi nemamo kontrolu nad sadržajem i prirodom tih web stranica. Ove veze na druge web stranice ne podrazumijevaju preporuku za sav sadržaj koji se nalazi na tim web mjestima. Vlasnici web mjesta i sadržaj mogu se promijeniti bez prethodne najave i mogu se dogoditi prije nego što budemo imali priliku ukloniti vezu koja je možda “pokvarena”.

Imajte na umu i da kada napustite našu web stranicu, druge web stranice mogu imati drugačija pravila i odredbe o privatnosti izvan naše kontrole. Svakako provjerite Pravila o privatnosti ovih web stranica, kao i njihove “Uvjete pružanja usluge”, prije nego što se upustite u bilo koji posao ili prenesete bilo kakve podatke.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice pristajete na našu izjavu o odricanju odgovornosti i pristajete na njene uvjete.

ažuriranje

Ako ažuriramo, izmijenimo ili napravimo bilo kakve izmjene u ovom dokumentu, te će promjene biti istaknute ovdje.