Privacy Policy

Pravila o privatnosti za Ipadappsdude

Na Ipadappsdude, kojem se može pristupiti s http://bitjobs.net, jedan od glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o pravilima o privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i bilježi Ipadappsdude i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili tražite više informacija o našim Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Ova se Pravila o privatnosti primjenjuju samo na naše mrežne aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice s obzirom na podatke koje su podijelili i / ili prikupili u Ipadappsdude. Ovo se pravilo ne odnosi na bilo koje informacije prikupljene izvan mreže ili putem kanala koji nisu ove web stranice.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice ovime pristajete na naša Pravila o privatnosti i pristajete na njihove uvjete.

Podaci koje prikupljamo

Osobni podaci koje trebate dostaviti i razlozi zbog kojih ćete ih tražiti bit će vam jasni u trenutku kada ćemo tražiti da navedete svoje osobne podatke.

Ako nas kontaktirate izravno, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, poput vašeg imena, adrese e-pošte, telefonskog broja, sadržaja poruke i / ili privitaka koje nam možete poslati i bilo koje druge informacije koje odaberete pružiti.

Kada se registrirate za račun, možemo zatražiti vaše podatke za kontakt, uključujući stavke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo na razne načine, uključujući:

  • Osigurati, raditi i održavati našu web stranicu
  • Poboljšajte, prilagodite i proširite našu web stranicu
  • Shvatite i analizirajte kako koristite našu web stranicu
  • Razvijte nove proizvode, usluge, značajke i funkcionalnost
  • Komunicirajte s vama, bilo izravno ili putem jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, kako biste vam pružili ažuriranja i druge informacije u vezi s web stranicom te u marketinške i promotivne svrhe
  • Šaljite vam e-mailove
  • Pronađite i spriječite prijevaru

Datoteke dnevnika

Ipadappsdude slijedi standardni postupak korištenja datoteka dnevnika. Te datoteke bilježe posjetitelje kada posjete web stranice. Sve hosting tvrtke rade ovo i dio analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vrijeme, stranice s uputama / izlazima i možda broj klikova. Nisu povezane s bilo kojim informacijama koje mogu osobno identificirati. Svrha informacija je za analizu trendova, administriranje web stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Google DoubleClick DART kolačić

Google je jedan od dobavljača treće strane na našoj web lokaciji. Također koristi kolačiće, poznate kao DART kolačići, za posluživanje oglasa posjetiteljima naših web stranica na temelju posjeta www.website.com i drugim web mjestima na internetu. No, posjetitelji mogu odbiti upotrebu DART kolačića posjetom Googleovim pravilima o privatnosti oglasne i sadržajne mreže na sljedećem URL-u – https://policies.google.com/technologies/ads

Pravila o privatnosti partnera za oglašavanje

Na ovom popisu možete potražiti Pravila o privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera tvrtke Ipadappsdude.

Neovisni poslužitelji oglasa ili oglasne mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili web-svjetionika koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama koje se pojavljuju na Ipadappsdude, a koje se šalju izravno korisničkom pregledniku. Oni će automatski primiti vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web mjestima koja posjećujete.

Imajte na umu da Ipadappsdude nema pristup ovim kolačićima koji se koriste od strane nezavisnih oglašivača ili ih ne kontrolira.

Pravila o privatnosti trećih strana

Pravila o privatnosti tvrtke Ipadappsdude ne odnose se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da detaljnije informacije potražite u odgovarajućim Pravilima o privatnosti ovih nezavisnih poslužitelja za oglase. To može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

Možete onemogućiti kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste znali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web mjestima preglednika.

CCPA prava na privatnost (ne prodajte moje osobne podatke)

Prema CCPA-i, između ostalih prava, kalifornijski potrošači imaju pravo na:

Zatražite da poduzeće koje prikuplja osobne podatke potrošača otkrije kategorije i određene dijelove osobnih podataka koje je poduzeće prikupilo o potrošačima.

Zatražite da poduzeće izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je poduzeće prikupilo.

Zatražite da tvrtka koja prodaje osobne podatke potrošača ne prodaje osobne podatke potrošača.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka

Željeli bismo biti sigurni da ste u potpunosti svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo na pristup – Imate pravo zatražiti kopije svojih osobnih podataka. Za ovu uslugu možemo vam naplatiti malu naknadu.

Pravo na ispravak – imate pravo zatražiti da ispravimo sve podatke za koje smatrate da su netočni. Također imate pravo zatražiti da upotpunimo podatke za koje smatrate da su nepotpuni.

Pravo na brisanje – Imate pravo zahtijevati da izbrišemo vaše osobne podatke, pod određenim uvjetima.

Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo prigovora na obradu – Imate pravo prigovora na našu obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo zahtijevati da podatke koje smo prikupili prenesemo u drugu organizaciju ili izravno vama pod određenim uvjetima.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

Dječje informacije

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju u i / ili nadgledaju i usmjeravaju svoje mrežne aktivnosti.

Ipadappsdude svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke koji se mogu identificirati od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete pružilo takvu vrstu podataka na našoj web stranici, toplo vam preporučujemo da nas odmah kontaktirate i učinit ćemo sve da se što prije uklonimo takve podatke iz naše evidencije.