RAR

RARLAB-ov RAR sve je u jednom, originalan, besplatan, jednostavan, lagan i brz program kompresije, arhiver, pomoćnik, izvlakač, upravitelj, pa čak i osnovni istraživač datoteka.

RAR može stvoriti RAR i ZIP i raspakirati RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ISO, ARJ arhive. Popis funkcija uključuje naredbu za popravak oštećenih ZIP i RAR datoteka, referentnu funkciju kompatibilnu s RARLAB-ovom WinRAR referentnom vrijednošću, zapis oporavka, uobičajene i količine oporavka, šifriranje, solidne arhive, koristeći više jezgri procesora za komprimiranje podataka.

Uz standardne ZIP datoteke, funkcija unzip podržava ZIP i ZIPX sa BZIP2, LZMA, PPMd i XZ kompresijom, kao ZIP zaštićen lozinkom. Naredba Unrar dostupna je za sve verzije RAR arhiva, uključujući najnovije RAR5, zaštićene lozinkom i višedijelne datoteke.

RAR prikazuje oglašavanje kako bi pokrio troškove razvoja. U izborniku opcija možete platiti da biste isključili oglase. RAR zahtijeva pristup mreži, pregled mrežnih veza i naplatu za prikazivanje ili onemogućavanje oglasa. Zahtijeva se dopuštenje “Instaliranje nepoznatih aplikacija”, tako da se .apk datoteke mogu pokrenuti
iz RAR-a u sustavu Android 8+.

Ako nam želite pomoći u prijevodu RAR-a na vaš jezik, preuzmite RAR za jezične datoteke za Android u odjeljku “RAR dodaci” na www.rarlab.com i slijedite upute u readme.txt. Hvala vam.

Nabavite s Google Playa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *