Vocabulary Builder – Test Prep

★ Preko 5 MILIJUNA učenika koristilo je Magoosh da poboljšaju svoj GRE vokab!

Izgradite svoj rječnik pomoću besplatne igre GRE rječnika Magoosh za vaš Android uređaj. Kvizirajte svaki dan kako biste naučili 1200 najvažnijih riječi na GRE testu! Naša aplikacija pomaže vam da poboljšate svoj vokab i pripremite se za GRE test – sada možete vježbati i poboljšati svoj rječnik bilo gdje i bilo kada!

Zašto studenti OBOŽAVAJU našu aplikaciju …
✓ 1200 GRE vocab riječi koje je odabrao stručni učitelj
✓ Zvučni izgovor za svaku riječ u aplikaciji
✓ Definicije i primjeri rečenica za svaku riječ
✓ Osnovni, srednji i napredni odjeljak rječnika
✓ Razine otkucaja za otključavanje novih riječi
✓ Pratite svoj napredak dok učite

Ova aplikacija daje vam besplatan pristup svim Magoosh-ovim generalnim, GRE, SAT i TOEFL kvizovima. Prijavite se Magoosh računom (ili izradite novi) da biste svoj napredak spremili na web.

Stvorili stručnjaci
Čitav popis riječi odabrali su i definirali primjerima korištenja Magooshovi stručni učitelji na čelu s Chrisom Leleom. Predaje GRE više od 10 godina, vodi popularnu seriju rječnika na YouTubeu, a napisao je i e-knjigu o rječniku. Nepobjediv je u Scrabbleu ili bilo kojoj drugoj igri riječi.

Dizajniran za zabavu i učenje koje zaista ostaje
Svaka pobijeđena razina otključava teže: više riječi i napredniji rječnik. Riječi koje ne znate ponavljat će se dok ih ne savladate, koristeći razmaknuto ponavljanje, što se pokazalo vrlo učinkovitom strategijom pamćenja.

O Magooshu
Mi smo internetska tvrtka za pripremu za ispite s fokusom na podučavanje GRE, GMAT, ACT, SAT, TOEFL i IELTS putem video zapisa i personalizirane korisničke podrške.

Pored našeg internetskog tečaja, blogujemo o riječima, korijenima, formulama, gramatici, rješavanju problema, kvantitativnom obrazloženju i razumijevanju čitanja, zajedno sa vodičima za učenje i savjetima za učenje. Članci s bloga sastavljeni su u 3 zasebne besplatne e-knjige s preko 6 000 preuzimanja.

Imate li pitanja? Molim te pitaj!
Zadovoljstvo kupaca nam je nevjerojatno važno. Ako imate pitanja ili komentare, pošaljite nam e-mail na help@magoosh.com.

Izradite svoj vokab i vježbajte za GRE test – preuzmite GRE Vocabulary Builder besplatno!

Nabavite s Google Playa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *