YouTube Kids

Video aplikacija stvorena samo za djecu
YouTube Kids stvorena je kako bi djeci pružila zatvorenije okruženje koje im olakšava i zabavnije samostalno istražuju, a roditeljima i skrbnicima olakšava vođenje putovanja dok otkrivaju nove i uzbudljive interese Putem. Saznajte više na youtube.com/kids

Sigurnije internetsko iskustvo za djecu
Naporno radimo na tome da videozapisi na YouTubeu za djecu ostanu prikladni za obitelj i koristimo kombinaciju automatiziranih filtara koje su izradili naši inženjerski timovi, ljudski pregled i povratne informacije roditelja kako bi zaštitili naše najmlađi korisnici na mreži. No, nijedan sustav nije savršen i neprimjereni videozapisi mogu se provući, tako da neprestano radimo na poboljšanju naših zaštitnih mjera i nudimo više značajki koje pomažu roditeljima stvoriti pravo iskustvo za svoje obitelji.

Prilagodite djetetovo iskustvo s roditeljskim nadzorom
Ograničite vrijeme zaslona: postavite vremensko ograničenje koliko dugo vaša djeca mogu gledati i pomozite im potaknuti njihov prijelaz s gledanja na rad.
Pratite ono što gledaju: Jednostavno provjerite stranicu Gledajte ponovno i uvijek ćete znati što su gledali i najnovije interese koje istražuju.
Blokiranje: Ne sviđa vam se videozapis? Blokirajte videozapis ili cijeli kanal i nikad ga više ne vidite.
Označavanje: Uvijek nas možete upozoriti na neprikladan sadržaj označavanjem videozapisa na pregled. Označeni videozapisi pregledavaju se 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

Stvorite jedinstvena iskustva jedinstvena poput vaše djece
Izradite do osam dječjih profila, svaki sa svojim postavkama gledanja, video preporukama i postavkama. Odaberite način rada “Samo odobreni sadržaj” ili odaberite dobnu kategoriju koja odgovara vašem djetetu, “Predškolska ustanova”, “Mlađa” ili “Starija”.

Odaberite način “Samo odobreni sadržaj” ako želite odabrati videozapise, kanale i / ili zbirke za koje ste odobrili gledanje svog djeteta. U ovom načinu rada djeca neće moći pretraživati ​​videozapise. Način “Predškolsko obrazovanje” namijenjen djeci 4 i mlađoj dobi daje videozapise koji promiču kreativnost, zaigranost, učenje i istraživanje. Način “Mlađi” omogućuje djeci od 5 do 7 godina da istražuju svoje interese u raznim temama, uključujući pjesme, crtiće i zanate. Iako naš “Stariji” način djeci 8 i starijima pruža priliku za pretraživanje i istraživanje dodatnih sadržaja poput popularne glazbe i videozapisa o igrama za djecu.

Sve vrste videozapisa za sve vrste djece
Naša je knjižnica ispunjena videozapisima za obitelj o svim različitim temama, koji potpiruju unutarnju kreativnost i zaigranost vaše djece. Sve je to od njihovih omiljenih emisija i glazbe do učenja kako napraviti model vulkana (ili napraviti sluz ;-), i svega između.

Ostale važne informacije:
Potrebno je roditeljsko postavljanje kako bi se djetetu osiguralo najbolje moguće iskustvo.
YouTube Kids sadrži plaćene oglase kako bi aplikaciju mogao ponuditi besplatno. Vaše dijete može vidjeti i videozapise s komercijalnim sadržajem kreatora YouTubea koji nisu plaćeni oglasi. Obavijest o privatnosti za Google račune kojima se upravlja putem Family Linka opisuje naše postupke privatnosti kada vaše dijete koristi YouTube Kids sa svojim Google računom. Kada vaše dijete koristi YouTube Kids bez prijave na svoj Google račun, primjenjuje se Obavijest o privatnosti YouTube Kids.

Nabavite s Google Playa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *